Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
6 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz!
30 Mayıs 2013 Perşembe 14:13

6 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz!

Çocuk kanlar içinde hastaneye kaldırıldı.

Ordu'nun Fatsa İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde meydana gelen olayda 6 yaşındaki bir erkek çocuğuna kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tecavüz edildi.

AĞZINI BAĞLAYIP TECAVÜZ ETTİLER

Tecavüze uğrayan talihsiz çocuk, kanlar içinde hastaneye kaldırıldı. Zar zor konuşabilen küçük çocuk, ağzını bağladıklarını, boş eski bir eve götürdükten sonra tecavüz uğradığını söyledi. Polis şimdi talihsiz çocuğun verdiği eşgali arıyor. Ailesi ve oturduğu mahallenin sakinleri ise adeta şokta.


POLİS ŞİKAYETLERE RAĞMEN ÖNLEM ALAMADI İDDİASI

Olayın meydana geldiği mahallenin sakinleri, eski evlerin tehlike oluşturduğunu, tinercilerin ve evsizlerin buralarda kaldığını ve hatta pek çok sefer polise şikayet ettiklerini söylediler. Mahallenin isyanı ise polisin şikayetlerini dinlemediğini ve her hangi bir önlem almadığı yönünde.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA