Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Acı haber Hataydaki gösterilerden geldi....
04 Haziran 2013 Salı 01:16

Acı haber Hatay'daki gösterilerden geldi....

22 yaşındaki genç başından kurşunla vuruldu

Antakya'da gösteriler sırasında 22 yaşındaki bir genç öldürüldü.  Türkiye Gençlik Birliği üyesi olduğu öğrenilen gencin ilk otopsi raporu da çıktı. 

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Hatay'ın Antakya İlçesi'nde dün akşam düzenlenen Gezi Parkı eylemi sırasında açılan ateşle öldüğü belirtilen 22 yaşındaki Abdullah Cömert'in kurşunla değil, başına isabet eden iki darbeyle yaşamını yitirdiğini söyledi.

Bir televizyon kanalının yayınına telefonla bağlanan Milletvekili Akgöl, Hatay Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı başta olmak üzere yetkili birçok kurumun Cömert'in ölümünün 'Nereden geldiği belli olmayan bir kurşun' olarak açıklandığını hatırlattı. Akgöl, "Az önce otopsi tamamlandı. Yapılan bütün tetkiklerde ölümün önden ve arkadan başa alınan darbeler sonucu olduğu görüldü. Vücutta herhangi bir kurşun izi tespit edilemedi" dedi.

Bu arada, 22 yaşındaki Abdullah Cömert'in sosyal medyada, cep telefonundan son paylaştığı mesaj yürek burktu. Cep telefonundan, ölmeden 8 saat önce yolladığı mesajda yorgunluğundan söz eden Cömert, şunları yazdı:

"3 günde sadece 5 saat uyudum. Sayısız biber gazı yedim, 3 defa ölüm tehlikesi atlattım. Ve insanlar ne diyor biliyor musunuz? "Boşver ülkeyi sen mi kurtaracaksın" Evet kurtaramasakta bu yolda öleceğiz. (O kadar yorgunum ki, 3 günde 7 tane enerji içeceği 9 tane ağrı kesici ile ayaktayım. Sesim kısık vaziyette ama gene saat 6'da alanlardayım sadece devrim için)"

oldu.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA