




AKP’den sosyal harekât!
Gezi olayları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün toplanan Merkez Karar Yönetim Kurulu’nda (MKYK) değerlendirildi. Stratejik kararlar alındı. Buna göre;
GENÇLERİ DİNLEYECEK
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelikkoordinasyonunda yürütülecek çalışma kapsamında, Gezi Parkı’nda çevreci hassasiyetle eylemleri başlatan gençlerin temsilcileriyle görüşme yapılacak. Belirlenecek yol haritası MYK veBakanlar Kurulu gündemine getirilecek.
Parti yönetimi, sosyolog ve psikologların da aktif olarak devreye sokulmasını planlıyor. Bu doğrultuda İçişleri Bakanı Muammer Güler son olayları toplum bilimcilerle değerlendirecek. Toplantının bu hafta yapılması bekleniyor. Katılımcılar ve toplantının adresi konusunda çalışma yapılıyor. Başbakan Erdoğan’ın da programının uygun olması durumunda bizzat değerlendirmeleri alabileceği belirtiliyor.
KOMİSYON KURULDU
PARTİ bünyesinde bir de sosyal medya komisyonu oluşturuldu. ARGE, Tanıtım ve Medya Başkanlığı ve Gençlik Kolları’nın dahil olduğu komisyon, daimi görev yapacak ve genişletilecek. Sosyal medyada en çok konuşulanlar, AK Parti algısı, nasıl tanıtım yapılacağı, provokasyon alanları tek tek analiz edilerek parti yönetimine sunulacak.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
