




Başbakan Erdoğan’dan Halk TV’ye dava
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı direnişini ilk günden beri yayınlayan ve reyting sıralarında ilk sıralarda yer alan haber kanalı Halk TV’ye manevi tazminat davası açtı.
Halk TV haberi “İlk madalyamızı aldık” diye duyurdu.
“ERDOĞAN’IN BİZİ İZLEDİĞİNİ BİLİYORDUK”
Halk TV Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, Sözcü’ye yaptığı açıklamada, bu davayı “Onur madalyası” olarak gördüklerini söyledi.
“ERDOĞAN’IN BİZİ İZLEDİĞİNİ BİLİYORDUK”
Aygün, “Erdoğan’ın diğer kanalları sansürlediği ve korkuttuğu için haber alabilmek için uzun süredir mecburen Halk TV izlediğini biliyorduk. Bu dava ile Halk TV’nin başından kalkamadığı tescillenmiş oldu. Ülkesinde gerçekte ne olduğunu öğrenmek için bizi izlemeyi devam etmesini diliyoruz.
Biz kendisini hiçbir zaman mahkemeye vermeyeceğiz, kendisine dava açmayacağız. Bize bir şamar atana diğer yanağımızı uzatıyoruz. Gün gelecektir Erdoğan bile bugün kendisine yandaş olan korkuttuğu medya karşısına geçip, bugün onun başkalarına yaptırdığını ona yapmaya başlandığında, derdini anlatabilmek için yine sadece Halk TV’ye muhtaç olacaktır. ” dedi.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
