




Benfica'nın hocası çok kızdıracak
Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında sahalarında 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçıyla ilgili sarı lacivertlileri çok kızıdıracak açıklamalar yaptı.
Jesus, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Benfica'nın yıllardır böyle bir şampiyonada finale kalamadığını belirterek, bugün başarılarına bir yenisini daha eklediklerini söyledi.
"NEWCASTLE VE LEVERKUSEN DAHA GÜÇLÜYDÜ"
Karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini ifade eden Jesus, "Ama Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Ondan dolayı hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. Amsterdam'a gitmeyi hak eden taraf bizdik. Newcastle United ve Bayer Leverkusen, Fenerbahçe'den daha güçlü bir takımdı. Oyuncularımı ve bizlere destek veren taraftarlarımızı kutluyorum" diye konuştu.
"B PLANINA GEREK BİLE KALMADI"
Jesus, karşılaşmanın devre arasında oyuncularına Fenerbahçe'den daha iyi bir takım olduklarını söylediğini anlatarak, şunları kaydetti:
"Onlar da bana ikinci yarı da 3. golü bulacaklarını söylediler. Oyuncularım kendilerine çok güveniyordu. Nitekim bu güvenleriyle istediğimiz ritmi yakaladık. İşler kötü gitseydi de B planımız da vardı. Ama bunu uygulamaya gerek kalmadı. Neticede oyuncularım Amsterdam'a gitmeyi hak ettiler. Bizim tecrübemiz, bilgimiz var. UEFA Ligi'nde oynayan en iyi takımlardan biriyiz. Bunun karşılığını da aldık.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
