Ana Sayfa31 Mart 2023 Cuma
Karakter boyutu :






14 Mayıs 2015 Perşembe 14:48
Beşiktaş'tan Emre Belözoğlu açıklaması
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı taraftarlar tarafından Emre Belözoğlu'na ferbotta yapılan saldırıyı değerlendirdi.
NTV Spor'a konuşan Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun Mudanya feribotunda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğramasına ilişkin, "Duyum aldım, ama bilgim yok" dedi.
Geçmiş olsun dileğinde bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı, "Sporda bu şiddetin son bulması gerektiğini ifade ettik. Tararaftara söylüyoruz bunu, ama kitleleri toplumsal olarak hareketlendirmemek için yönetici ve futbolculara da önemli görevler düşüyor. Öyle bir şey olmuşsa 'geçmiş olsun' diyorum. Ama yönetici ve futbolcuların da tehditkar, tacizkar hareket etmemeleri gerektiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
