




''Cinsel sorunları var''
Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Meireles'in Galatasaray maçında yaptığı hareketleri Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde yorumladı. İşte Çakar'ın açıklamaları:
"Ciddi bir terbiyesizliktir. Tabii ki Sabri'nin de Meireles'i tahrik ettiğini unutmayalım. Ama şartlar ne olursa olsun bir oyuncunun statta binlerce kişi, televizyonlarda milyonlarca insanın karşısında cinsel organını tutması ve bunu bir hakaret olarak sergilemesi bizim ülkemizde asla doğru karşılanmaz. Üstelik bu Meireles'in yaptığı ikinci rezillik. İlk G.Saray maçında da halka hareketi yapıp cinsel hakaretlerde bulunmuştu.
Eğer F.Bahçe saygın bir kurumsa, ki saygın bir kurumdur. F.Bahçe'yi yönetenlerin karısı, kızı, anası varsa Meireles'in yaptığı ve ikinci defa tekrarlanmış bu rezil harekete gerekli cezayı kesmelidirler. Bu ceza da tabii ki Meireles'in bu ülkeden yollanması olmalıdır. Benzeri hareketi Nouma yaptı, yollandı. Üstelik bu hareket bir hakaret değil, başka bir şey. Gençlerimize son derece zarar verebilecek bir hareket.
Eğer bir insan spor sahasında milyonların önünde önce hakeme 'gay' anlamına gelen halka işareti yapıyorsa, sonra da kendini tahrik eden rakibine tenasül uzvunu tutarak karşılık vermeye çalışıyorsa, bu insanın ciddi anlamda cinsel sorunları var demektir. Ne tür sorunları olduğuna ben karar veremem. Psikiyatristler olaya son derece sağlıklı yaklaşabilir. Açarlar Sigmund Freud kitaplarını Meireles ile ilgili teşhisi koyarlar."
(Sabah)
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
