




Düğün dönüşü motosikletiyle ölüme gitti
AYDIN'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı Kızıldere Köyü'nde, bir yakınının düğününde alkol aldıktan sonra motosikletiyle yola çıkan 27 yaşındaki Ufuk Kafalı, önüne çıkan köpeğe çarpınca düşüp öldü.
Kaza, Kızıldere Köyü yakınlarında bugün saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Eczacı kalfası Ufuk Kafalı dün akşam Bozyurt Mahallesi'ndeki bir yakınının düğüne katıldı. Burada alkol alan Kafalı, gece yarısından sonra Kızıldere Köyü'ndeki evine gitmek için 09 RZ 344 plakalı motosikletle yola çıktı. Köy yakınlarında, aniden yola fırlayan köpeğe çarpan Ufuk Kafalı devrilen motosikletten yola savruldu.
Kask takmadığı için ağır yaralanan Ufuk Kafalı, köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Kafalı ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirdi.
Yapılan kan testinde 2.50 promil alkollü olduğu saptanan Ufuk Kafalı'nın babası Ali Kafalı 2005 yılında İzmir'in Torbalı İlçesi'nde bir kamyonun çarpması, kardeşi Nuri Kafalı'nın da 2008 yılında girdiği alkol koması sonucu ölmüştü.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
