




Dünya ayakta!
FEMİNİST örgüt Femen’in sitesine yüklediği üstsüz fotoğrafları nedeniyle kırbaçlanması istenen Tunuslu Amina (19) ile ilgili olaylar silsilesi sürüyor. Amina’nın, ailesi tarafından zorla psikiyatri kliniğine yatırıldığı açıklanırken, Femen de, genç kadın için uluslararası eylem çağrısı yaptı.
İKİ YIL HAPİS YİYEBİLİR
Amina’nın, Tunus’ta Femen için kurduğu siteye yüklediği, birinde, genç kadının çıplak vücudunda “S...yim sizin ahlakınızı” yazısı bulunan iki fotoğraf, Selefileri ayağa kaldırmıştı.
Fotolar üzerine ülkedeki Ahlakı Koruma ve Suçu Önleme Komisyonu Başkanı din adamı Almi Adil, Amina’nın şeriat yasalarına göre en az 80 kırbaç cezası alabileceğini, ancak taşlanarak öldürülmesinin daha uygun olduğunu söylemişti.
Hakkında dava açılan Amina’nın suçlu bulunması halinde en az iki yıl hapis cezası alabileceği belirtiliyor. Femen, 4 Nisan’ı Amina için Uluslararası Eylem Günü ilan ederken genç kadın için başlatılan kampanyaya tüm dünyadan büyük destek geldi.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
