




F.Bahçeli taraftarın hediyesini almadı
Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda yarın Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, akşam saatlerinde otobüsle Safranbolu'ya geldi. Bağlar Saray Otel'in önünde sarı kırmızılı takımı bekleyen yaklaşık 500 taraftar, futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak tezahürat yaptı. Taraftarlar cep telefonlarıyla futbolcuların fotoğraflarını çekmek için birbirleriyle yarışırken bazı taraftarlar da futbolcuları görebilmek için ağaçlara çıktı.
TERİM FENERBAHÇELİ TARAFTARIN HEDİYE PAKETİNİ ALMADI
Çiçek hediye edilen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, minik bir taraftarıyla fotoğraf çektirdi. Terim, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan Hüsnü Özdemir'in içinde Safranbolu evi, safran kolonyası ve lokumun olduğu hediye paketini ise kabul etmedi.
Deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılacak olan sarı kırmızı takımın kafilesinde şu isimler yer aldı:
"Muslera, Eray İşcan, Gökhan Zan, Riera, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Melo, Sneijder, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Elmander, Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut"
DHA
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
