




'Fıtık hastasıyım' dedi ama...
Bu sırada şahıs koşarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonrasında yakalanan zanlının üzerinde yaklaşık 5 kilo toz esrar bulundu.
Olay Harem Otogarı çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği'nde görevli Yunuslar otogardan çıkan kişilerin kısa kollu tişört giydiğini bir kişinin ise kat kat kazak giyinmesinden şüphelenerek, uzaktan incelemeye başladı. Polisler, tedirgin olan ve şüpheli hareketler sergileyen Mehmet N.'yi (31) durdurmak istedi. Bu sırada Yunus ekiplerinden koşarak kaçmaya çalışan Mehmet N., yaşanan kısa süreli kovalamanın ardından yakalandı. Yapılan kimlik kontrolünde, daha önceden de uyuşturucu satmaktan ve bulundurmaktan sabıka kaydının olduğu tespit edildi. Mehmet N.'nin üst aramasında ise korse giydiği tespit edildi. Polislerin neden korse kullandığını sorması üzerine şüpheli fıtık ameliyatı olduğunu bu yüzden korse kullandığını söyledi. Üst aramasına devam eden polis korse içine saklanmış yaklaşık 5 kilo toz esrar ele geçirdi.
DİYARBAKIR'DA YEŞİTRİP İSTANBUL'A SATIYOR
Gözaltına alınarak Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Doğancılar Şehit Tuncer Mustafaoğlu Polis Merkezi'ne getirilen Mehmet N., burada verdiği ifadesinde, esrarı Diyarbakır'da kendi tarlasında yetiştirdiğini, yakalanmamak için sürekli olarak farklı yöntemler denediğini ve bu yöntemi çok duyduğunu belirtti.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
