




Genç oyuncuyu önce taciz sonra darp ettiler!
Görgü tanıklarının iddialarına göre, sabah saat 7:00 sularında erkek arkadaşı ile birlikte Tamirci Karaköy adlı mekana eğlenmeye giden Zeynep Emine Hoşcan (26) mekan sahibi olduğu iddia edilen Recai Tezcan tarafından elle taciz edildi. Olayın büyümemesi için erkek arkadaşına durumu hissettirmeyen Hoşcan, tacizlerin şiddetlenerek sürmesi üzerine Tezcan’ın üzerine elindeki içkiyi boşaltınca dehşet dolu dakikalar başladı. Genç kızı darp etmeye başlayan Recai Tezcan’ın, hızını alamayıp genç oyuncunun yüzüne cam bir obje fırlatması üzerine kanlar içinde kalan genç kız yere yığıldı. Bu esnada arkadaşlarını kurtarmaya çalışan U. ve E. de mekan işletmecileri ve korumalar tarafından darp edildi. Tanıklar, mekan çalışanlarının da yerlerdeki kan izlerinin polisler gelmeden önce kısa bir sürede temizlendiğini belirttiler.
Arkadaşları tarafından Alman Hastanesi acil servisine kaldırılan Hoşcan, acilen ameliyata alındı. Operasyonda gözünden camlar çıkarılan Zeynep Emine Hoşcan’ın yalnızca gözüne 17 adet olmak üzere; burnu ve yüzüne çok sayıda dikiş atıldı. Genç oyuncunun, kornea naklini de kapsayan 2 ameliyat daha geçireceği belirtildi. Hala hastanede tedavi altında bulunan Hoşcan’ın görme kaybı tehlikesi yaşadığı açıklandı.
Sosyal medya üzerinden, başta görgü tanıkları olmak üzere, Zeynep Emine Hoşcan’ın arkadaşları ve mekanın müşterileri tarafından boykot kampanyası başlatıldı. Adli mercilere intikal eden olayda zanlı Recai Tezcan göz altına alınırken, mekan işletmecilerinin sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarda mekanın olayla alakası olmadığını, olayların mekan sınırları dışında gerçekleştiğini iddia etti.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
