Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gencebay: Kalp sorunum var!
22 Nisan 2013 Pazartesi 23:37

Gencebay: Kalp sorunum var!

'Akil İnsanlar' heyetindeki Orhan Gencebay, toplantılara katılmama nedenini böyle açıkladı

Arabesk müziğin "Baba" Orhan Gencebay, Akil İnsanlar heyetindeki rolünü Show TV'deki Siyaset Meydanı"nda anlattı. 

Toplantılara katılamamasının üzüntüsünü yaşadığını anlatan Orhan Gencebay, "Aslında bu konuya gönül dostlarım üzülmesin diye gizli tutuyordum ama bir kalp ritim bozukluğu sorunu yaşıyorum. Daha önce by-pass olmuştum ama son dönemde rahatsızlık yaşar oldum. Özelliklede bahar dönemlerine denk geliyor sıkıntılarım.

Doktoruma gittim, ölümcül bir yere gidiyor mu diye, yapılan testler sonucu 4 doktorum toplantılara katılmamam gerektiğini söyledi. Bu durum beni üzüyor, ama fırsat bulursam yakın yerlerdeki toplantılara katılacağım. Bunu çok istiyorum" diye konuştu

PARA SÖYLENTİSİ ÇOK AYIP

Orhan Gencebay, terörden nefret ettiğini ve sorunun çözülmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Orhan Baba, "Akiller para alıyor" iddialarıyla ilgili olarak da "Bu çok ayıp birşey* diye konuştu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA