




Genel Kurmay'dan içki açıklaması
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bazı orduevleri ve tabur komutanlıklarındaki kantinlerinde içki ruhsatlarını yenilemediği iddia edilmişti. Genelkurmay Başkanlığı bugün internet sitesinden konuyla ilgili açıklama yaptı.
Genelkurmay'ın açıklamasında 4 madde halinde şu ifadelere yer verildi:
GENELKURMAY BAŞKANI'NIN ZİYARETLERİ
* Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet ÖZEL ve Komutanlar; 30 Nisan- 02 Mayıs 2013 tarihlerinde Van, Hakkari, Şırnak ve Mardin il sınırları içinde görev yapan askerî birliklerde denetlemelerde bulunmuşlardır.
TERÖRLE MÜCADELE
* Teröristle mücadele kapsamında yurt içinde ve sınır ötesinde keşif, gözetleme ve istihbarat toplama gayretlerine aralıksız devam edilmektedir.
ORDUEVLERİNDE İÇKİ SATIŞI
* Türk Silahlı Kuvvetleri sosyal tesislerinde; "Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunuşuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki" Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlemler yürütülmektedir.
AFGANİSTAN
* Afganistan'da kalıcı barışın yerleşmesine katkıda bulunmak, Afgan halkının güvenliğini sağlamak ve yardım etmek maksadıyla görevine devam eden Kabil Bölge Komutanlığınca Afganistan'da eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle yardıma muhtaç çocuklara öğle yemeği verilmiş ve kırtasiye yardımı yapılmıştır.
Sonuç olarak; bir ay içerisinde toplam 850 kimsesiz çocuğa yemek verilmiş, 2.650 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtılmıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri dost ve kardeş Afganistan'ın kalkınması ve güçlenmesine yönelik katkılarına devam etmektedir.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
