Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hülya hayran kaldı
10 Mayıs 2013 Cuma 12:37

Hülya hayran kaldı

Hülya Avşar evine İkat tarzı bir halı satın alarak şiddet gören kadınlara destek verdi.

Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği'nin (Çaba) bu yıl 4'üncüsü gerçekleşen geleneksel kermesinde MyHome Halı'nın kermese özel hazırladığı ve bir bölümü şiddet gören kadınlar tarafından tasarlanan el dokuması ipek halı koleksiyonu ve Lizay Pırlanta'nın göz alıcı mücevherleri ünlü isimlerin büyük ilgisini çekti.
Her yıl cemiyet, sanat ve iş dünyasını çok özel bir amaç için buluşturan Çaba Derneği'nin Kermesi bu yıl da yine Four Seasons Otel'de düzenlendi.
Myhome Halı da kermes için özel olarak hazırladığı ve her birinin ayrı hikayesi bulunan el dokuması halı koleksiyonunu eğitime destek için görücüye çıkardı.  Bu özel halıların bir bölümü sosyal sorumluluk projesi kapsamında şiddet gören kadınlar tarafından tasarlandı. Türk geleneklerinde büyük yer kaplayan el dokuma halılar ünlü antikacı Uğur Batur tarafından dernek yararına gerçekleşen müzayede ile satışa sunuldu. Koleksiyonun büyük bir bölümü müzayede alıcı bulurken bir bölümü sosyal sorumluluk projesi kapsamında şiddet gören kadınlar tarafından tasarlanan MyHome firmasına ait halılar Hülya Avşar ve ünlü oyuncu Hatice Şendil'in ilgi odağıydı
Hülya Avşar evine Türkmen Kaftanlarının desenlerinden oluşan Myhome'un İkat trazı halılarından birini satın alırken, Hatice Şendil ise Lizay Pırlanta'nın anneler gününe özel elmas koleksiyonundan zarif bir yüzük tercih etti.
Bugün Sanat, Cemiyet ve iş dünyasının önemli isimleri eğitime destek için bir araya geldi. Sabah saatlerinde başlayan geleneksel kermese Türkan Sabancı, Işıl Reçber, Aslı Şen, Hatice Şendil, Çiğdem Kamer, Monik İpekel, Gül Ergi ve Hülya Avşar gibi birçok ünlü isim katıldı. Lizay Pırlanta da bu önemli davette göz alıcı mücevherleriyle müzayededeki yerini aldı. Ünlü oyuncu Hatice Şendil Lizay'ın Anneler Günü özel koleksiyonundan elmas bir yüzük satın alırken Hülya Avşar ise evine İkat tarzı bir halı satın alarak şiddet gören kadınlara destek verdi.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA