Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hürremin sevgilisi ilk kez konuştu
29 Mayıs 2013 Çarşamba 16:19

Hürrem'in sevgilisi ilk kez konuştu

Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş, oyuncunun son durumunu anlattı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin fenomen oyuncusu Hürrem'i canlandıran Meryem Uzaerli'nin sağlık durumuyla ilgili sevgilisi Can Ateş ilk kez konuştu. Yapımcıya tepki gösteren Can Ateş, Hürrem'in kaldığı otel odasının boşaltılma talimatı vermesine tepki gösterirken Uzerli'nin Almanya'daki tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

 
MERYEM 1.5 YIL HAPİS YATMIŞ İNSAN PSİKOLOJİSİNDE
Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuşan Ateş, '1 yıl, 1.5 yıl hapis yatmış insan psikolojisindesin diyorlar... Savaştan dönen biri gibi tanımlıyorlar Meryem'in ruh halini... Hastalığına yapımcı da dahil inanan yok ama... Hasta insana vurulur mu, insanlık mı bu yapılanlar...' dedi. 
 
MERYEM'İN PARAYLA İŞİ OLMAZ
Ateş, 'Can Bey son aylarda Meryem'in psikolojisi nasıldı?' sorusuna da "Ben ilişkimle ilgili hayatımda kimseye konuşmadım, hiçbir gazeteciye açıklama yapmadım. Ama son bir haftadır yazılanlar ve Meryem'e yapılanlar insanlık dışı şeyler. Sevgilisi değil bir insan olarak isyan ediyorum buna. Para için diziyi bıraktığını söylüyorlar. Bu kız üç aydır bas bas bağırıyor. Sette bayılıyor, "ruhen ve psikolojik olarak çöktüm" diyor kimsenin dinlediği yok." diye cevap verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA