Ana Sayfa25 Mayıs 2022 Çarşamba
Karakter boyutu :






11 Mayıs 2013 Cumartesi 22:51
İçkiyi fazla kaçıran Karadayı küfelik oldu
Hakime hanımdan sonra bu kez Karadayı küfelik oldu. Ayakta zor duran ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu arabasına kadar güçlükle yürüdü.
Karadayı dizisinin bıçkın delikanlısı Mahir Kara yani Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam fena yakalandı. Nişantaşı Sess kulüp çıkışı alkol nedeniyle yürüyemeyecek vaziyete gelen İmirzalıoğlu, arabasına kadar bile yürüyemedi. Koluna giren korumalar onu güçlükle aracına taşırken, önünü görmekte bile güçlük çeken ünlü oyuncu başını lüks aracının kapısına vurdu.
Sendeleye sendeleye arabasına binen Kenan İmirzalıoğlu ilk önce Kerem Çatay'ı evine bıraktı. Kendisinden farksız olan Çatay'ı evine bıraktıktan sonra Cihangir'deki evine gitmek üzere yola çıkan İmirzalıoğlu'nu basın mensupları takibinden ayırmadı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
