




İddia için bir şişe viski içti ve...
Nepalli 47 yaşındaki bir vatandaş girdiği iddia sebebiyle 5 dakika içinde 750ml viski içti ve 3 haftalık komanın ardından öldü.
Nepal’in başkenti Kathmandu’da Pancharam Bishwokarma adındaki 47 yaşındaki kuyumcu en yakın arkadaşı Tshering Sherpa ile 16 Ocak’ta 750ml bir viski şişesinin tamamını tek başına bitirme üstüne iddiaya girdiler. 5 dakika içinde tüm şişeyi bitiren Pancharam eve döndükten kısa süre sonra fenalaştı, hemen kaldırıldığı hastanede komaya girdi. Yaklaşık 3 hafta boyunca komada yaşam mücadelesi veren adam bugün iddiasının bedelini canıyla ödedi.
PEKİ BU İDDİA’NIN BEDELİ NEYDİ?
Nepalli adamın ölümünden sonra gözler iddiaya girdiği arkadaşına çevrildi ve acaba bu iddiada kaç para teklif etmişti?
Tshering Sherpa arkadaşına viskinin hepsini tek başına içmesi karşılığında viskinin parasını ve üstüne 15 dolar para vereceğini söylemesi üzerine iddianın başladığını belirtti.
Ölen adam aylık 750$ maaş ile çalışmaktaydı ama 3 haftalık hastane masrafı 10 bin $ tuttu. Bir yandan kocasının ölümüne üzülen kadın şimdi de hastane masrafını nasıl ödeyeceğini düşünüyor.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
