Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KESKe bağlı yüzbinlerce memur greve gidiyor
03 Haziran 2013 Pazartesi 16:08

KESK'e bağlı yüzbinlerce memur greve gidiyor

KESK Gezi Parkı eylemleri nedeniyle grev kararı aldı.

 

TÜRKİYE genelinde 5 Haziran Çarşamba günü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’ndaki değişiklik tasarılarına karşı yapılması daha önceden kararlaştırılan grev, aynı zamanda Gezi Parkı olaylarını da içerecek.

Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK), Birleşik Kamu İş Konfederasyonu gibi bazımemur ve işçi sendikalarınca tüm Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında iş bırakılacak.

AKP iktidarının kamuya ait tüm hizmetleri ortadan kaldırırken kamu çalışanlarına dokunulmayacağının düşünülemeyeceğini belirten Eğitim İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, 5 Haziran Çarşamba günkü grev kararının daha önceden 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’ndaki değişikliklere ilişkin iken son yaşanan Gezi Parkı olayları nedeniyle Gezi Parkı’nı da içereceğini dile getirdi.

İşte KESK'in grevle ilgili metni

kesk.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA