




O soruyu sorduğuna pişman etti!
CNN Türk ekranlarında Enver Aysever 'in konuğu olan Akil İnsanlar Heyeti üyesi sanatçı Lale Mansur 'dan çarpıcı açıklamalar geldi.
Çözüm süreci ve akillerin mizyonu üzerine konuşan Mansur, esas kaygısının barış olduğunu, 30 yıldır devam eden ölümlere bir son verilmesi için teklifi kabul ettiğini söyledi.
Enver Aysever'in peş peşe sıraladığı sorular nedeniyle ilginç diyalogların yaşandığı programa Lale Mansur'un tepkisi damga vurdu. Aysever'in konuğunu Ortadoğu politikalarından başkanlık sistemine, yeni anayasadan Emek Sineması'na dek uzanan bir gündemle sorgulamasına tepki gösteren Mansur "ben sosyolog ya da Ortadoğu uzmanı değilim" dedi.
SÜRECİ MHP YÜRÜTSEYDİ YİNE DE BU GÖREVİ KABUL EDERDİM
"Bu 63 kişinin iki tane ortak noktası var. İlki barış ikincisi demokratik gelişme. Bunun dışında bir ortak nokta yok. Eğer bu süreci MHP yürütseydi ben yine bu görevi kabül ederdim."
BAHÇELİ'YE "ENTERESAN FİLMLERİN OYUNCUSU" YANITI
Enteresan filmlerde oynayan kadın tanımlaması için "demek ki Atıf Yılmaz, Şerif Gören'in filmlerini enteresan buluyor" derken şöyle devam etti:
"Burada bir aşşağılama gayreti var. Hakaret etmeden mümkün olduğu kadar itibarsızlaştırmak istiyor. Bu da doğal çünkü bu süreci istemiyor, inanmıyor. Mahkeme açacak mıyım açmayacak mıyım bilmiyorum şu anda bunlarla uğraşamam."
SİZ BENİ SOSYOLOG FALAN MI SANIYORSUNUZ?
Lale Mansur, Enver Aysever'in Öcalan'ın Nevruz mektubundaki İslami vurgulara dikkat çekerek "Kürt siyasi hareketi Barzani odaklı bir sekülerleşmeden uzaklaşma süreci mi yaşıyor? Süreç bir Kürt İslam sentezine mi gidiyor?" sorusuna verdiği yanıtla Aysever'i canlı yayında fena bozdu.
Lale Mansur: Siz beni sosoylog falan mı sanıyorsunuz? Ben devlet konsevatuar mezunu bir oyuncuyum. O kadar global bir şeyden söz ediyorsunuz ki. Tabi ki çu anda tehlikeli ve her zaman sıcak bir bölge. Bunu beş gün konuşabiliriz ama bunun kime ne faydası var?
Enver Aysever: Peki ama bunları konuşmak sizin göreviniz değil mi?
Lale Mansur: Ortadoğu sorunları mı? Hayır ben Türkiye'deki kanın durmasıyla ilgiliyim, o dedikleriniz beni aşar... Hiç sanmıyorum ama eğer toplantılarımızda biri bana Ortadoğu'yu sorarsa sizi arayıp haber vereceğim.
Vatan
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
