




Real'den değil Karabük'ten çekiniyor
İlk karşılaşmadaki 3-0'lık dezavantaj, Galatasaray'ın yarı final şansını mucizevi bir skora bırakırken, sarı kırmızılılarda Real Madrid maçı değil, hafta sonunda oynanacak Kardemir Karabükspor maçı düşünülüyor.
Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında oluşan gerginlikten ötürü olağanüstü toplanan sarı kırmızılı yönetim, Real Madrid maçının ardından Karabük'te bir kazaya uğramamak için teknik direktör Fatih Terim'e tam destek kararı aldı. Ancak sarı kırmızılı yöneticileri, Real Madrid maçı değil Karabükspor deplasmanı düşündürüyor.
Karabük'te teknik direktör Fatih Terim'in takımın başında bulunamaması ve rakibin ligdeki konumu itibarıyla şiddetle puana ihtiyacının olması, sarı kırmızılı yöneticileri tedirginliğe sevk ediyor. Başkan Ünal Aysal ve arkadaşları bu nedenle Real Madrid maçı öncesinde teknik direktör Fatih Terim ve oyuncularına destek vererek, takım içerisindeki gerginliğin azalması için görüşmelerde bulunacak.
DHA
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
