Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Riyadın bacağı koptu
25 Mart 2013 Pazartesi 15:11

Riyad'ın bacağı koptu

Özgür Suriye Ordusu komutanlarında Riyad El-Esad'ın, bomba patlaması sonucu sağ bacağını kaybetti.

 ÖZGÜR Suriye Ordusu'nun kurucuları arasında yer alan ve halen bu ordunun komutanları arasında gösterilen Riyad El-Esad, Deyrizor kentinde atılan bomba sonucu yaralandı. Sağ ayağı kopan ve elinden yaralanan El-Esad, sınırı geçirilerek getirildiği Şanlıurfa'da tedaviye alındı.

Deyrizor kentinde otomobiliyle hareket halinde olan ÖSO komutanı Riyad El-Esad'a, Suriye ordusunda görevli bir grup asker tarafından bomba atıldı. Olayda sağ ayağı kopan El-Esad, muhaliflerin kontrolünde bulunan Telebyad'a getirildi. Yaralı komutan öğle saatlerinde sınırı geçirilerek Akçakale'ye getirildi. Akçakale Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan ÖSO komutanı El-Esad, daha sonra ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sevk sırasında üniformalı muhalif grupların, komutanları Riyad El-Esad için yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü. Ameliyata alınan El-Esad'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verilmedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz kullanılamaz.
Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA