




Sıcağa çıkmayın kafayı oynatmayın
Türkiye'yi etkisi altına alan ve önümüzdeki günlerde artması beklenen kavurucu sıcaklar beden sağlığı kadar ruh sağlığımız açısından da tehlike oluşturuyor.
SİNİRLERİ BOZUYOR
AŞIRI sıcağın kişide tahammülsüzlük, öfke, sinir, depresyon, uyku bozuklukları gibi sorunlara neden olabileceğini belirten Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Ayer, sıcaklığın en yoğun şekilde hissedildiği öğle saatlerinde dışarı çıkılmaması ve bol su içilmesi gerektiğini hatırlattı.
DEPRESYON ARTABİLİR
İlaç tedavisi gören hastaların ilaçlarını düzensiz almaları halinde sıcağın da etkisiyle rahatsızlıklarının artabileceğine dikkat çeken Dr.Ayer, ''Özellikle depresyon belirtilerinin yaz aylarında artış gösterdiğini istatistiksel olarak biliyoruz.
HAVASIZ ORTAMDA
Bu belirtilerin artması günlük yaşantımızın zorlaşmasına neden oluyor, uyum mekanizmamızı bozuyor, gereksiz tartışmalara, kavgalara ve hatta bazı adli olaylara sebep olabiliyor. Bu nedenle beden ve ruh sağlığı açısından aşırı sıcak havada açık alan veya havasız ortamlardan uzak durulmalıdır'' dedi.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
