




Tacizci yeğene köy meydanında infaz!
SİİRT'in Pervari İlçesi Yapraktepe Köyü'nde 38 yaşındaki A.K., dini nikahlı eşini rahatsız ettiği iddia edilen yeğeni 18 yaşındaki C.Ö'yü köy meydanında kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.
Cinayetin ardından Kızmaz kaçarken, yaşadığı ev Ö'nün yakınları tarafından ateşe verip yakıldı.
Siirt'in Pervari İlçesi Yapraktepe Köyü'ndeki olay dün gece meydana geldi. İddiaya göre C.Ö, dayısı A.K'nin dini nikahlı eşi 3 çocuk annesi 29 yaşındaki S.K'yi birlikte olmak için zorladı. Ö'nün bu talebini geri çeviren S.K, kendisini rahatsız etmeyi sürdürmesi üzerine de durumu kocasına anlattı.
KÖY MEYDANINDA KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU
Eşinin anlattıkları karşısında öfkelenen A.K, eline aldığı tabancayla çıktığı köy meydanında karşılaştığı yeğeni C.Ö'yü kurşun yağmuruna tuttu. Ö., olay yerinde hayatını kaybederken, A.K çocukları ve eşini de yanına alarak köyden kaçtı. Cinayet üzerine Ö'nün ailesi de A.K'nin yaşadığı evi ateşe verip yaktı.
Jandarma ekipleri kaçan K'yi yakalamaya çalışırken, köyde sıkı güvenlik önlemleri aldı.
Ünlü model Antalya'da nefes kesti
Antalya'da masal gibi düğün
Mustafa Koç'un ardından..
Candice nefes kesti
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
Türkiye'yi ağlatan Mustafa Kemal Atatürk videosu
Bebeğin anne karnındaki dansı böyle görüntülendi
Litvanya'nın ırkçılığa karşı güçlü mesajı
Annesi evden gidince kardeşine bunu yaptı
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
